reparatii-usi-bucuresti.ro

Switch to desktop

Reparatii usi

Reparatii usi Bucuresti Taltro Servicii 0723.553.938

Numele meu este Nicolae si sunt un lacatus mecanic cu experienta, tipurile de activitati intreprinse fiind cele de montaj si reparatii ale usilor metalice si nu numai. Daca in urma cu cativa ani totul a pornit de la un hobby, in momentul de fata ma mandresc cu o experienta vasta in domeniu si va pot garanta atat reparatii usi metalice in regim de urgenta cat si alte servicii conexe.

Numarul ridicat al clientilor, experienta in domeniu si desele ocazii in care am fost nevoit sa ma documentez pentru a finaliza o reparatie cu succes imi ofera astazi posibilitatea de a repara orice tip de usa, de la banalele usi de interior confectionate din lemn pana la usile metalice, usile bazate pe tamplarie din geam termopan sau chiar a cailor de acces detinute de seifuri si alte incaperi dedicate pastrarii bunurilor de valoare.

Fiecare usa are propriul sistem de inchidere, unul mai mult sau mai putin dificil, astfel ca trebuie sa ii acordam o importanta adecvata si sa-l utilizam in mod adecvat pentru a nu avea neplaceri. In momentul in care utilizarea unei usi nu se face corespunzator, intervin probleme de inchidere sau chiar accidente care duc la blocarea instantanee a usii. Rezolvarea vine chiar de la un lacatus mecanic, logistica folosita si experienta in domeniu oferindu-i posibilitatea sa va repare usa in timp record si sa ii redea eficienta de dinaintea accidentului.

Ce servicii de reparare usi ofer?

 • Detectarea problemei si actionarea in scopul rezolvarii ei folosind aparatura profesionala;
 • Reglarea corespunzatoare a yalelor, broastelor si a butucilor;
 • Schimbarea oricarei yale cu una noua, preluata direct de la producator;
 • Servicii de inlocuire a unui butuc fara a deteriora usa;
 • Repararea oricarui tip de broasca, interventiile fiind rapide si eficiente;
 • Reglare pe verticala sau orizontala, serviciu valabil pentru orice tip de usa;
 • Refacerea balamalelor si a sistemelor de prindere;
 • Inlocuirea chederului pentru o usa metalica sau una bazata pe tamplarie PVC;
 • Repararea sau inlocuirea manerelor si a clantelor defectate;
 • Reglarea sau refacerea sistemelor de inchidere in functie de modelul usii;
 • Inlocuirea sistemelor de amortizare prinse pe usile de acces.

De ce sa alegeti serviciile mele?

Imi place sa cred ca toti clientii au fost multumiti de serviciile mele de reparatii usi metalice de interior si exterior, tocmai din acest motiv va voi da doar cateva dintre principalele motive pentru care ar trebui ca si dvs sa apelati la serviciile mele.

 • Am o experienta in domeniu de peste 10 ani - Totul a inceput de la o joaca insa, in momentul de fata, serviciul de reparatii usi de interior si exterior este job-ul meu principal, placerea de a lucra in acest domeniu alaturi de clientii mei fiind una nemarginita!
 • Folosesc doar unelte si scule profesionale - Pentru a avea un randament maxim al serviciilor oferite dar si pentru a nu provoca daune materiale clientilor mei, folosesc doar echipament de ultima generatie.
 • Deplasare rapida in orice locatie - Serviciile mele de reparatii usi metalice, usi din geam termopan sau usi de interior confectionate din lemn sunt valabile pentru orice persoana fizica din Bucuresti, judetul Ilfov si imprejurimi. In functie de distanta fata de locatia la care trebuie sa ma deplasez, pot oferi servicii chiar si cu o durata de executie de pana la 30 de minute!
 • Raport calitate/pret excelent - Deviza mea este una cat se poate de concisa: un client se castiga prin respect si servicii de calitate. Inainte de a solicita o suma de bani aferenta serviciilor prestate, ma asigur ca am indeplinit absolut toate solicitarile venite din partea clientului si ca intreg procesul de reparare al usilor s-a produs la cele mai inalte standarde. Desi garantez doar servicii de calitate, preturile practicate sunt mult mai scazute decat cele oferite de o firma de specialitate, totul pentru cel mai bun raport calitate/pret de pe piata.

Serviciile mele va pot garanta o solutionare a oricarei defectiuni, fie ca discutam de o usa de apartament, una de la intrarea intr-un imobil sau chiar despre o usa care serveste accesului intr-o institutie de prestigiu. Daca va confruntati cu o astfel de problema si aveti nevoie de serviciile unui profesionist, nu ezitati sa ma contactati in vederea stabilirii defectiuni cat si a unei reparatii de durata.

Copyright © 2012 Taltro Servicii Reparatii usi Bucuresti www.reparatii-usi-bucuresti.ro

Top Desktop version